Tattoo zonnecréme

Tattoo zonnecrème

Ben je op zoek naar een tattoo zonnecrème? Dan ben je bij TattooMed aan het juiste adres. In ons assortiment hebben wij speciale verzorging voor de getatoeëerde huid, waaronder onze Sun Protection en After Sun lijn. Ontdek ons assortiment online op onze website.

Speciaal voor de getatoeëerde huid

Wanneer je een tatoeage hebt en de zon ingaat, is het van belang om je goed in te smeren met zonnecrème, speciaal voor de getatoeëerde huid. Op die manier bescherm je de huid optimaal tegen de schadelijke invloeden van de zon en zorg je ervoor dat de tatoeage langer mooi blijft. De zonbescherming van TattooMed is speciaal gemaakt voor de getatoeëerde huid tijdens en na het zonnen. Naast een tattoo zonnecrème hebben we ook een aftersun. Ons Sun protection en After sun lijn bestaat uit:

  • – TattooMed® Sun Protection LSF25
  • – TattooMed® Sun Protection LSF50
  • – TattooMed® Sun Protection stick LSF30
  • – TattooMed® After Sun
Tattoo zonnecréme

Hoogwaardige ingrediënten en breedband filtersysteem

Onze Sun Protection bevat een combinatie van hoogwaardige ingrediënten en een effectief UVA/UVB breedband filtersysteem. Na het smeren is de huid onmiddellijk beschermd. De tattoo zonnecrème is verkrijgbaar in tubes met LSF25 en LSF50, daarnaast hebben we ook een Sun Protection Stick, dit is handig voor als je een kleine tatoeage hebt. Na het zonnen is het verstandig om je in te smeren met de speciale after sun.

Koop jouw speciale zonbescherming nu in de online winkel!

Koop jouw speciale zonbescherming nu in onze online winkel! Naast speciale zonbescherming, kun je bij ons ook speciale verzorgingsproducten en skin protection folie kopen. Wil je meer informatie over onze producten? Neem hiervoor dan contact met ons op via de telefoon of de mail. Ook kun je ons online formulier invullen.

TattooMed Logo