Tattoo Verzorging

Tattoo verzorging

Wanneer je net een tattoo hebt laten zetten, is het van belang om deze na te behandelen met speciale tattoo verzorging. Dit zorgt voor een goede genezing en permanente bescherming. Zo geniet je optimaal van jouw tattoo!

Ondersteun het genezingsproces

Na het zetten van een tatoeage kan je huid wat rood en geïrriteerd zijn. Je lichaam start onmiddellijk het genezingsproces. Het duurt ongeveer 10 dagen voordat de tattoo genezen is. Om dit proces te ondersteunen, is niet alleen persoonlijke hygiëne belangrijk, ook verzorging van de huid en de tatoeage is van groot belang. De tattoo verzorging van TattooMed bestaat uit 3 producten:

  • TattooMed® Cleansing Gel
  • TattooMed® After Tattoo
  • TattooMed® Daily Tattoo Care

Onze verzorgingsproducten speciaal voor de getatoeëerde huid

Na het zetten van de tattoo raden we je aan te starten De TattooMed® After Tattoo, een intensieve tattoo verzorging die de tatoeage beschermt, de huid soepel houdt en ervoor zorgt dat de huid sneller geneest. De getatoeëerde huid kun je het beste dagelijks wassen met een milde reinigingsgel, zoals de TattooMed® Cleansing Gel. Deze is vrij van parabenen en reinigt de huid zonder te irriteren. Is jouw tattoo helemaal genezen? Dan raden we je aan je tatoeage te blijven verzorgen en te beschermen door middel van TattooMed® Daily Tattoo Care, een verzorgingscrème speciaal ontwikkeld voor de getatoeëerde huid. Deze gaat het verouderingsproces tegen, zorgt ervoor dat de tatoeage niet vervaagt en beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf.

Tattoo Verzorging

Geniet optimaal van jouw tattoo!

Met de verzorgingsproducten van TattooMed kun je optimaal van jouw tattoo genieten! Ontdek nu het volledige assortiment van tattoo verzorging in onze webshop. Heb je vragen over onze producten of de nazorg van jouw tatoeage? Bel of mail ons dan gerust of maak gebruik van ons online contactformulier.

TattooMed Logo