Tattoo nazorg

Tattoo nazorg

Wanneer je een tatoeage laat zetten, vergeet dan vooral de tattoo nazorg niet. Door je getatoeëerde huid goed te verzorgen, voorkom je complicaties en zorg je ervoor dat de tatoeage sneller geneest. Als je jouw tattoo vanaf het begin goed verzorgt, kun je er langer van genieten. De verzorgingsproducten van TattooMed dringen diep door in de huid en zorgen voor een optimale bescherming en verzorging.

Optimaal genezingsproces en optimale bescherming

Het assortiment van TattooMed bestaat uit geavanceerde verzorging speciaal voor de getatoeëerde huid. Met de verzorgingsproducten After Tattoo, Cleansing Gel en Daily Tattoo Care kun je vertrouwen op een optimaal genezingsproces en een uitstekende bescherming. De producten zorgen ervoor dat:

  • – De tatoeage sneller geneest;
  • – De tatoeage beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf;
  • – De huid soepel blijft;
  • – Het verouderingsproces tegen wordt gegaan;
  • – De kleuren niet vervangen.

Speciale zonnebescherming en aftersun voor de getatoeëerde huid

Een tattoo zet je niet zomaar. Vaak heeft een tattoo een bepaalde betekenis en wil je lang van de tattoo kunnen blijven genieten, zonder huidirritatie of kleurvervaging. Tattoo nazorg is een onmiskenbaar onderdeel van het proces. Naast de huidverzorging hebben we ook een speciale lijn voor zonnebescherming en after sun, zodat jouw tatoeage ook in de zon optimaal beschermd is.  

Ontdek ons volledige assortiment online

Ontdek ons complete assortiment aan producten voor tattoo nazorg in onze online shop of vraag ernaar bij jouw tatoeëerder. Heb je vragen over onze producten of hulp nodig bij jouw bestelling? Neem dan contact met ons op via de telefoon of de mail of vul ons online contactformulier in. We helpen je graag.

Tattoo nazorg
TattooMed Logo