Suncare

TATTOOMED® sun protection LSF25 und LSF50

TattooMed® sun protection is een speciaal ontwikkelde zonnebrandcrème voor de getatoeëerde huid. De hoogwaardige ingrediënten en het zeer effectieve UVA / UVB breedband filter systeem zorgen voor een onmiddellijke en effectieve bescherming van tatoeages. Het beschermt de tatoeage tegen onherstelbare schade, zoals vervaging en vroegtijdige veroudering.

TATTOOMED® sun protection stick LSF30

TattooMed® sun protection stick is speciaal ontworpen voor bescherming tegen de zon van de getatoeëerde huid. Het is ideaal voor op reis door de praktische “Easy2Use” stick. De hoogwaardige ingrediënten en het zeer effectieve UVA / UVB breedband filter systeem zorgen voor een onmiddellijke en effectieve bescherming van tatoeages. Het beschermt de tatoeage tegen onherstelbare schade, zoals vervaging en vroegtijdige veroudering.

TATTOOMED® after sun

TattooMed® after sun is voor de regeneratie van de door de zon geïrriteerde en getatoeëerde huid. De intensieve vochtinbrengende crème met vitamine E, panthenol en allantoïne verfrist en kalmeert de getatoeëerde huid na het zonnebaden. De uitgebalanceerde verzorgende formule ondersteunt met waardevolle ingrediënten de natuurlijke vochtbalans van de huid. Na het zonnebaden royaal aanbrengen op de gereinigde huid.

TattooMed® after sun smeert goed uit en trekt bijzonder snel in en laat geen vette film achter op de huid.

Gebruiksaanwijzing

Breng de zonnebrand ruim aan voordat je gaat zonnebaden.

Meermaals aanbrengen, zodat de bescherming gegarandeerd blijft. Vooral na het zwemmen, zweten of na het afdrogen.

Het te weinig aanbrengen vermindert de bescherming aanzienlijk.

De intensieve middagzon zoveel mogelijk vermijden.

Laat de zonnebrandcrème volledig intrekken.

Zelfs zonnebrandmiddelen met een hoge SPF’s bieden geen volledige bescherming tegen UV-stralen. Blijf ondanks het gebruik van een zonnebrand niet te lang in de zon. Zonnebrand kan de huid beschadigen en moet worden vermeden. Overmatig zonnen vormt een ernstig risico voor de gezondheid.

Vermijd het contact met ogen, kleding of ander textiel.


TattooMed Benelux

Pflegeanleitung

speziell entwickelteR Sonnenschutz für tätowierte Haut. Hochwertige Inhaltsstoffe sowie das hochwirksame UVA/ UVB-Breitbandfiltersystem bieten einen optimalen Sofortschutz des Tattoos. Es schützt das Tattoo vor irreparablen Schäden,wie Verblassen und vorzeitiger Alterung.