After Tattoo

Tattoo Nazorg

    1. Na het tatoeëren dekt de tatoeëerder de tatoeage meestal af met een folie of steriel kompres zodat er geen vuil in de wond terecht komt en de kleding niet aan de tatoeage blijft plakken. Volg de instructies van je tatoeëerder nauwkeurig op.
    2. Verwijder de folie of kompres op z’n vroegst pas na 3 tot 5 uur.
    3. Reinig je tatoeage met TattooMed® cleansing gel en lauwwarm water. Gebruik hiervoor een schone blote hand, geen spons of iets dergelijks.
    4. Dep na het reinigen je tatoeage met een schone doek droog en breng dun TattooMed® after tattoo aan en herhaal dit wanneer je tatoeage daar behoefte aan heeft.
    5. Als er de eerste dag nog wondvocht vrijkomt, reinig dan je tatoeage opnieuw met TattooMed® cleansing gel en smeer wederom dun TattooMed® after tattoo op je tatoeage.
    6. De eerste vijf dagen is het raadzaam om minimaal twee keer per dag je tatoeage te reinigen met TattooMed® cleansing gel en dun in te smeren met TattooMed® after tattoo. Hiermee voorkomt je korstvorming en jeuk.
    7. Smeer je tatoeage de dagen daarna minimaal 3 tot 5 keer per dag in met TattooMed® after tattoo om uitdroging en korstvorming te voorkomenZorg er tijdens het genezing proces voor dat je je tatoeage niet met vieze handen aanraakt, niet krabt, geen bevuilde of strakke kleding aanhebt, niet direct in de zon gaat zitten, niet gaat zwemmen of in de sauna gaat zitten etc.

    ★ Wist je dat je jouw tattoo de eerste dagen ook perfect kan laten helen met onze TattooMed® Tattoo Protection Film? De film is súperdun…bijna onzichtbaar, weert bacteriën, waterdicht….dus douchen kan 💦, minder kans op littekenvorming èn eenvoudig te verwijderen. Ook ideaal voor als je huisdieren hebt. Deze Film is alleen verkrijgbaar door professionals. Vraag ernaar bij jouw artiest! Zie hier hoe het werkt!


    TattooMed Benelux

 

tattoomed: en zo werkt het

tattoomed-after-tattoo-verzorgen

tattoomed-after-tattoo-reinigen

tattoomed daily tattoo care