Laser Tattoo

Laser tattoo

Net als dat het laten zetten van een tattoo nazorg behoeft, heeft je huid na het laten verwijderen van een tattoo ook zorg nodig. De verzorgingsproducten van TattooMed helpen je huid te herstellen en te beschermen na een laser tattoo removal.

Speciaal ontwikkeld voor de gelaserde huid

Na een laser tattoo removal voelt je huid branderig aan en ziet deze er gezwollen en rood uit. Een algemeen advies is om de huid na de behandeling te koelen. Daarna kun je deze het beste insmeren met een speciale Laser aftercare crème uit de TattooMed verzorgingslijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de huid die een laserbehandeling heeft ondergaan. De Laser aftercare producten gebruik je na de behandeling. De lijn bestaat uit de volgende producten:

  • – TattooMed® Laser aftercare L1 AKUT, voor de eerste verzorging van de gelaserde huid.
  • – TattooMed® Laser aftercare L2 SKIN REPAIR, voor de snelle regeneratie van de gelaserde huid
  • – TattooMed® Laser aftercare L3 PROTECT, voor een goede bescherming van de gelaserde huid
Laser Tattoo

Al onze producten zijn dermatologisch getest

De producten dringen diep door in de huid en zijn speciaal ontwikkeld voor de gelaserde huid. Voor het beste resultaat van de behandeling, is het van belang om de Laser aftercare producten te gebruiken al vanaf de eerste dag dat je huid behandeld is. De producten bevatten geen parfum, zijn 100% vegan en geschikt voor de gevoelige huid. Al onze producten zijn huidvriendelijk en dermatologisch getest.

Meer weten of bestellen?

Wil je meer weten over onze speciale laser tattoo producten of bestellen? Bezoek onze website of neem contact op via de telefoon of de mail. Ook kun je ons online contactformulier invullen.

TattooMed Logo